info@florida-mobel.com

Na Kontaktoni

Локација

  R1203, Лешок

  Пут-Тетово-Јажинце

ТЕЛ

  +389 44 333 467

  +389 70 321 296

Е-маил

  info@florida-mobel.com

локаци

Сме на вде локаци.

Во населба Дреновце и на путот Тетово-Јажинце пред Лук Оил