info@florida-mobel.com

Na Kontaktoni

AddressA

  R1203, Leshkë

  Rruga-Tetovë-Jazhincë

Tel

  +389 44 333 467

  +389 70 321 296

Email

  info@florida-mobel.com

LOKACIONET

Gjendemi në dy lokacione.

Në lagjen Drenovec dhe në fsh.Leshkë rruga Tetovë-Jazhincë përball Luk Oil