info@florida-mobel.com

FLORIDA MEBEL

Fabrika e Mobiljeve FLORIDA MEBEL ёshtё themeluar nё vitin 1999. Qё nga ajo kohё e deri mё sot qёllimi ynё kryesorё ka qenё nё aritjen e pёrsosshmёrisё dhe krijimi i besimit te klientёt tanё. Zgjerimi i vazhdueshёm i kompanisё edhe pёrkundёr vёshtёrsive tё kohёs fletё pёr arritje tё objektivave pёr tё cilat jemi pёrkushtuar nё fillim.

Performanca jonё bazohet nё punёn ekipore dhe profesionale me pёrkushtim dhe kualitet te lartё. Tek ne ҁdo dizajn ёshte njё produkt me cilёsi tё lartё tё bukurisё dhe funksionit,e krijuar pёr tё garantuar besueshmёrinё.Kombinimet e panumёrta,stilet e ndryshme,ngjyrat dhe kёrkesat e juaja pёr funksionalitet specifik,janё vetёm disa prej gjёrave tё cilat ne jemi tё lumtur qё ti pёrmbushim pёr ju. Ofertat tona takohen me lloj-llojshmёrinё dhe diversitetin e kёrkesave tuaja, sipas stilit tё jetёs dhe kёnaqёsisё suaj.

Pёrmes dizajneve kompjuterike ne ju ofrojmё dizajnim tё tё gjitha produkteve qё bёhen sipas porosisё,me cka arrihet pёrputhshmёri mes shijes tuaj dhe ideve tona.

Tradita e gjatё e pranishmёrisё nё treg si dhe verifikimet e ndryshme tё kualitetit tё lartё i kanё sjellur mobiljerisё Florida njё vend shumё special nё tregun e mobiljeve.

Pёrveҁ shitjeve me shumicё nё mbarё teritorin e Maqedonisё, FLORIDA MEBEL produktet e veta i eksponon edhe nё sallonin e sajё ne fshatin Leshkё tё Tetovёs.

Vizioni jonё ёshtё qё gjithmonё tё jemi nё ritje dhe nё zhvillim pёr tё aritur standarde sa mё tё larta.

Kёnaqёsia e klientёve tanё ёshtё motivim pёr ne.

Florida Mebel aty ku ёndёra prek realitetin.